Contact bij voorkeur via WhatsApp 06 - 50 52 53 73. Dankjewel ♥

Hoe lang werk je al op de Helderziende Lijn?

Sinds 1 januari 2010.

 

Hoe ben je erachter gekomen dat je Paranormale Gaves hebt?

Sinds ik op de lijn ben gaan werken. Als kind ben ik al met mijn studie Astrologie begonnen en als tiener kwam het werken met de Tarotkaarten en Numerologie erbij en later het duiden van dromen. Ik heb met van alles geëxperimenteerd op spiritueel gebied. Sinds een paar jaar geef ik naast les in Astrologie, Tarot en Numerologie ook consulten.

NL: 0909-8020
BE: 0904-88326
Boxnummer 16

Wat is je specialiteit of sterkste kant als Helderziende Lijn Consulent?

Als 12-jarige ging ik voor het eerst naar de Pasar Malam in Den Haag waar een medium me vertelde dat ik voelende en wetende zou zijn. In die tijd bracht ik al veel tijd door in de bieb tussen de spirituele boeken, maar door een paar nare ervaringen heb ik mijn gevoel echter goed weggestopt en pas een jaar of 7 geleden ging mijn spirituele ontwikkeling in een stroomversnelling en nam mijn angst ervoor af. Ik ben altijd wel voelende geweest, vaak pikte ik van alles aan emoties en pijn van anderen op, maar ik was me daar niet bewust van. Een helper was ik altijd al, als kind al deelden wildvreemden hun levensverhaal met me en gaf ik soms adviezen.

 

Heb je thuis speciale gewoontes (bv: kaarsje branden, Wierook of een boedha beeld) of talismannen om je Helderziendheid te versterken?

Meditatie is voor mij erg belangrijk om dat dit je leert je geest snel leeg te maken waardoor het makkelijker is je op iemand af te stemmen. Verder werk ik ook met edelstenen, de kracht van geur (wierook) en probeer ik contact met natuurenergieën te maken om meer voelende te worden. Ik reinig mezelf en de ruimte waar ik werk ook energetisch, bijvoorbeeld d.m.v. salie of palo Santo om zuiver te kunnen werken en soms vraag ik engelen om hulp en bescherming.

 

Gebruik je hulpmiddelen (bv: Pendel, Kaarten, Glazen Bol) tijdens je telefonische consulten?

Ja, Astrologie, Tarot, Numerologie en soms gebruik ik de Engelenkaarten.

 

Ben je gelovig? Zo ja welk geloof of overtuiging hang je aan?

Ja, ik bewandel sinds 7 jaar het pad van de Natuurreligie, ook wel hekserij genoemd. Helaas heeft dit laatste woord soms nog steeds een negatieve associatie en dat is jammer, want het is een pad van pure liefde. Uit de natuurreligie zijn later ook bijvoorbeeld het Katholieke en Christelijke geloof voortgekomen, wat je nog aan bepaalde symboliek in kerken kunt terugvinden. Ondanks mijn persoonlijke uiting van geloof, geloof ik in het bestaan van alle Goden en Godinnen, Jezus Christus, Allah etc. Wij keren uiteindelijk terug naar de bron en deze maakt geen onderscheid maar bevat alles en is pure liefde. Wij en alles wat leeft, planten en dieren, zijn allemaal goddelijk. We zijn allemaal met elkaar verbonden en horen elkaar en moeder Aarde met liefde en respect te behandelen.

 

Welk telefonisch consult op de Helderziende Lijn heeft de grootste indruk bij jou achter gelaten?

Alle gesprekken zijn bijzonder, maar ik heb eens een gesprek gehad met een jonge tiener die vroeg of zij in Nederland mochten blijven, of er een verblijfsvergunning zou komen, maar ook een jonge tiener die vroeg of ik er niet voor kon zorgen dat zijn vader en moeder weer bij elkaar zouden komen. Het is altijd hartverwarmend als mensen later nog eens van zich laten horen en positieve feedback geven, zodat je weet dat alles verlopen is zoals verwacht. Eergisteren kreeg ik nog een liefdevol bedankje en dat doet me veel goed.

 

Wat is je levens motto?

Als ik op aarde niets te leren had, was ik wel in de hemel gebleven! Het leven voelt niet altijd aangenaam aan, maar ik ben hier om te leren. Door mijn levenservaring snap ik mensen erg goed, veel ervan heb ik (soms in andere vorm) ook meegemaakt en dat maakt dit werk ook makkelijker. De tijd op aarde is relatief kort dus haal eruit wat er in zit!


Is er iets dat je graag wilt zeggen tegen de mensen die dit interview lezen?

Het is fantastisch dat de drempel om hulp te zoeken tegenwoordig zo laag is zoals via Rob van der Wilk's Helderziende Lijn. Verder geloof ik dat ieder mens begaafd is. Door de eeuwen heen hebben we onze vrouwelijke kant van intuïtief handelen en voelen echter steeds meer onderdrukt, de magie van het leven was verdwenen. De tijd is nu aangebroken om de balans  tussen het mannelijke en vrouwelijke te herstellen. Wetenschap en geloof, verstand en gevoel horen weer hand in hand samen te leven. Ieder individu op aarde kan verschil maken, dus ontwikkel jezelf en vertrouw erop dat al het goede dat je geeft een enorm effect heeft op de wereld waar wij in mogen leven.

 

Lieve groet
van Debby.