Contact bij voorkeur via WhatsApp 06 - 50 52 53 73. Dankjewel ♥


Margriet Winterfair

Wij hebben er weer zin in! Tijdens de Margriet Winterfair geven wij workshops waar je blij van wordt.

Maandag 25 november 2019

Dimphy van Lingen

Dimphy van Lingen werkt al 20 jaar met tarot kaarten (Symbolon), medium foto lezen. Daarnaast is Dimphy spiritueel coach met veel passie en plezier.  In haar 4 jaar durende opleiding heeft ze alle facetten van het spirituele leren kennen. Op de spirituele school in Stanset Engeland heeft ze zich verder ontwikkeld. Regelmatig is ze te vinden op spirituele beurzen omdat ze dit erg leuk vindt om te doen. Thuis heeft ze een praktijk waar ze mensen kan ontvangen voor een consult. Daarnaast komt ze ook graag bij u thuis voor een huiskamer avond.

Debby Bolung

Debby Bolung is onder andere werkzaam als astrologe, numerologie, tarotiste en medium. In haar praktijk help ze door inzichten en ondersteuning te bieden op je levenspad. Waarom kom je bijvoorbeeld steeds weer bepaalde thema’s tegen in je leven en hoe kun je hier zo goed mogelijk mee om gaan. Verder is Debby te vinden op paranormale beurzen als consulent en gastspreker. Daarnaast geef ze graag les en schrijft ze over diverse onderwerpen. Haar boek over Pentalogie is 29 september 2018 verschenen. In 2020 verwacht ze een aantal nieuwe boeken en een kaartenset uit te brengen.

Margriet Winterfair
Brabanthallen
Diezekade 2
Den Bosch

22 t/m 28 november 2019

10.00 tot 18.00 uur

Stand Dit Pracht; HAL 5 5W03.


Workshop 'Maak jouw persoonlijke kerstbal!'

Wat je aandacht geeft groeit! Geloof ! Je kan het! Leef je mooiste leven! De kracht van symbolen! Kreten die helemaal passen bij de decoraties en workshop van Dit Pracht. Tijdens deze interactieve workshop creëer je jouw persoonlijke kerstbal. Een prachtige kerstbal met o.a. een symboliek hangertje en een mini wenscapsule voor het komende jaar. Tijdens de Magriet winterfair workshop krijg je ook nog tips, tricks en inzichten van een spiritueel specialist die wellicht jouw leven positief kunnen beïnvloeden. Mocht je het interessant vinden dan kunnen ze jou op de Margriet beurs een reading geven. Ook is het mogelijk om een afspraak maken in de praktijk van desbetreffende spiritueel specialist. Kortom..een workshop waar je blij van wordt!