BOEK PENTALOGIE 
Numerologie 2.0

Numerologie is wereldwijd bekend, maar weinig mensen kennen het intrigerende pentalogie systeem. Dat is jammer want pentalogie heeft veel te bieden. De Duitse Hans Müller introduceerde pentalogie in de jaren zestig van de vorige eeuw. Pentalogie is een vorm van numerologie waarbij de getallen van de geboortedatum om een pentagram geplaatst worden. Zo kunnen aanleg en karakter bepaald worden, hoewel er ook naar thema´s als gezondheid, familiaire achtergrond en prognoses gekeken kan worden.

Het pentagram is een bijzonder wiskundig figuur. Het wordt in veel culturen al duizenden jaren gezien als een heilig en beschermend symbool. Dikwijls wordt ook de relatie gemaakt tussen het pentagram, de vijfpuntige ster, en de armen, benen en het hoofd van de mens. In dit boek en naslagwerk wordt de volledige basis van de pentalogie benoemd. Alle tussentypes, tegengestelde getallen, elementgetallen en nog veel meer, worden uitgebreid beschreven. Verder wordt het pentagram onder andere aan astrologie, numerologie, tarot en de kabbalistische levensboom gekoppeld, waardoor een nog bredere kijk op de pentalogie ontstaat.

De schrijfster hoopt mensen te inspireren om zelf aan de slag te gaan om zo inzicht te krijgen in levensthema´s en bestemming.

€ 29

Verzendkosten:

• Ophalen mijn praktijk   €  0,00

• Opsturen per post         €  2,00

• Bestel via Bol.com         €  3,80

Ook verkrijgbaar bij de boekhandel:

CIGO - Dorpsplein 32 - Westervoort 

La Colombe - Hemelrijk 55 - Arnhem

Specificaties:
17 X 24 cm, 244 pag, full colour,
geïllustreerd, harde kaft
ISBN: 978 94 6323 354 5  NUR 720


Debby Bolung is een spirituele duizendpoot. Ze is onder andere werkzaam als astrologe, numerologe en tarotiste. Ze heeft diverse management-functies in het bedrijfsleven bekleed, maar de laatste 11 jaar heeft zij al vele mensen mogen helpen in haar praktijk. Er is voor haar geen mooier werk dan mensen coachen en ondersteunen op hun levenspad, maar ook schrijven en lesgeven is haar grote passie. Ze werkt ook graag met bijvoorbeeld kabbala, edelstenen, heling, natuurreligie, geur en kleur.