Contact bij voorkeur via WhatsApp 06 - 50 52 53 73. Dankjewel ♥

Wat anderen zeggen... 💜


2 Mei 2021

Myrthe

bron: contact formulier

"Nogmaals heel hartelijk bedankt voor je gastvrijheid afgelopen vrijdag*. Wat een enorm liefdevolle en inspirerende avond was dat zeg; ik ben er nog vol van! Wat een mooie, warme mensen zijn jullie zeg!"

* = Beltane Avond (Keltisch Vruchtbaarheidsfeest)


14 April 2021

Nicole BE

bron: contact formulier

"Ergens vorig jaar kwam ik je op een beurs tegen en had een kort consult bij je. Ik was onder de indruk van je kennis en inzichten op allerlei vlak!"


23 Augustus 2020

Sabrina

"Vandaag op het spiritueel festival geweest in Deurne waar Debby mij een mooie, emotionele & bijzondere Reading heeft gegeven. Heel lief, warm & mooi mens. Ik hoop je nog eens tegen te komen. En nogmaals dankjewel."  🙏🍀❤️


7 Maart 2020

Jaco te Morsche

"In 1 dag zoveel bevestiging en inzicht gekregen. Debby is een pure en eerlijke vrouw die je op eenvoudige wijze heel veel inzichten geeft. Aanrader!"


11 Oktober 2019

Monique Evers

"Debby Bolung een wereld vrouw, knap, intelligenter kan niet, love you collega uit duizenden."


15 September 2019

Joyce Hoen

"Nieuwe ster aan het firmament. Wat een energie (Maan in Ram) bracht ze mee!  Echt een frisse wind in astrologieland!"


16 Mei 2019

Huisje Zonnestraal

"Super uitstraling    Lieve vrouw."


9 Maart 2019

Bart Steenkamer

"Debby is heel treffend in wat ze uit de tarotkaarten haalt. Ik kan iedereen adviseren om een consult bij haar te doen. Ze geeft je allemaal eye-openers waarmee je verder kunt."


December 2018

Martin

bron: google review

"Debby is een topwijf..! Ze heeft een fantastische uitstraling, brede kennis van zaken en het allerbelangrijkste: hart voor de zaak. Ze houdt van alle mensen en dat voel je als je met haar in gesprek bent. Vanuit liefdevol mededogen probeert ze iedereen te helpen op zijn of haar levenspad."


2017

Jolanda Mailt Je

bron: google review

"Zeer prettig om hier een cursus bijv. pentalogie te volgen. De dame bezit kennis en is zeer enthousiast in het doorgeven van deze kennis."


2014

Ingrid Hulstijn

bron: Workshop Tarot voor Bedrijven

"Debby heeft een hele warme persoonlijkheid die je direct op je gemak stelt. Wat ze vertelt, dat klopte bij mij als een bus. Ze gaat geen dingen vertellen die in de toekomst gaan gebeuren. Ze vertelt echt feiten over hoe je bent en waar je staat in je leven."