Contact bij voorkeur via WhatsApp 06 - 50 52 53 73. Dankjewel ♥

BOEK RECENSIES


20 juni 2020

'Bedankt voor de prachtige maansteen!'

Annemieke Mennink

"Hoi Debby, vanochtend heb ik je mooie pentalogieboek ontvangen. Bedankt voor de prachtige maansteen! Mijn favoriete steen!"


10 november 2019

'Super aanvulling op de Numerologie'

Sandra Beuting - Zieuwent

"Bedankt voor je Pentalogie boek! Een ontzettend mooi en duidelijk boek, en een super aanvulling op de Numerologie die ik mijzelf de laatste 20 jaar eigen heb gemaakt en die ik ook uitdraag in de vorm van een workshop. Nogmaals ik ben erg enthousiast, en al druk bezig om me dit ook eigen te maken."


29 mei 2019

'Lees de cijfercode'

Anahata (Karen Peelen) - Almere

"Goed leesbaar en als je je verdiept hebt in numerologie dan is dit boek fantastisch."

waardering
★★★★


24 mei 2019

'Eerder dan verwacht met extra's'

Mirjam

"Kwam eerder aan dan verwacht met extra's."


22 mei 2019

'Keurig verpakt'

Adriana - Almere

"Alles keurig verpakt en kwam binnen de marge binnen."


1 mei 2019

'Echt bizar hoe pakkend en passend!'

Daniëlle

"Vandaag twee pentascopen samengesteld met het boek van Debby! Echt bizar hoe pakkend en passend! En alles op basis van alleen je geboortedatum... Ik ben erg blij met het boek!💫😘"


17 april 2019

'Een echte aanrader'

Flory Gout-IJserinkhuijsen

"Voor wie geïnteresseerd is... een echte aanrader... Debby Bolung heeft net een erg goed (en enige boek in nederland) geschreven over dit onderwerp..."


27 maart 2019

'Verrijkende inzichten'

Alexandra - Ermelo

"Na een workshop pentalogie gevolgd te hebben raakte ik zo geïnspireerd dat ik dit boek heb besteld. Het boek is overzichtelijk en uitgebreid maar ook zonder kennis of workshop helder en goed te begrijpen. Het is een praktisch boek met diepgang. In begrijpelijke taal ondersteund door illustraties en voorbeelden wordt het stap voor stap duidelijk uitgelegd en kom je tot de kern. Mij heeft het geïnspireerd om mij verder te verdiepen in de pentalogie. Een echte aanrader dus."

waardering
★★★★


20 februari 2019

'Erg interessant boek!'

Karin - Breda

"Goed verpakt en een klein presentje erbij."


27 december 2018

'Zeer informatief boek'

Robert - Beuningen

"Boek is overzichtelijk, erg uitgebreid en is ook zonder kennis vooraf goed te begrijpen. Stof wordt door middel van voorbeelden stap voor stap duidelijk uitgelegd. Heel erg blij met deze aankoop."

waardering
★★★★★


15 oktober 2018

'One of a kind'

Babette1979 - Hoenderloo

"Dit is een boek voor een breed publiek, voor een beginner en zeker ook voor de deskundige. Waar numerologie ophoudt, pakt pentalogie door! Stapsgewijs maak je kennis met de materie en kom je tot de kern. Het is een praktisch toepasbaar boek met gedetailleerde beschrijvingen. Een echte aanrader dus!"
 

waardering
★★★★★


12 oktober 2018

'Je leven in getal'

Jo64 - Overbetuwe

"Wat een leuke manier om zo je doel op aarde te ontdekken. Je geboorte data heeft meer in zijn mars. Zeker leuk om te ontdekken, voor niet kenners is het even wat om te ontcijferen denk ik. Maar zeker een aanrader. Leuk de eerste Nederlandse editie Pentalogie."

waardering
★★★★★


11 oktober 2018

'Zeer goede astrologe'

Jolanda Djetelina

"Mijn goede vriendin maar ook een zeer goede astrologe Debby Bolung heeft haar eerste boek uitgegeven. Ze werd aangespoord door haar vrienden en cursisten. Eerst om cursus Pentalogie te geven, waaraan ook ik aan deelnam, daarna om een boek te schrijven."


3 oktober 2018

'Een rijk bezit'

Johanna Veerenhuis

"Gisteren ontving ik zélf een exemplaar van Debby Bolung's boek, ‘Pentalogie, Numerologie 2.0'. Full color, harde kaft, gebonden, het is écht een heel móói boek geworden! Ik ben blij en trots dat ik de omslag hiervoor heb mogen maken. Het was een hele klus, maar niets in vergelijking met het werk dat Debby heeft verzet voor de totstandkoming van dit boek. Een rijk bezit."


29 september 2018

'Supertrots op 'mijn' heks'

Erna van der Meer - Bernagy

"Vandaag presenteerde Debby Bolung haar boek Pentalogie Numerologie 2.0 in en rondom haar gezellige praktijk in Westervoort. In het prachtig vormgegeven boek van goede kwaliteit beschrijft zij helder de beginselen van de Pentalogie zodat eenieder hiermee aan de slag kan. Zij legt uit hoe ze aan haar persoonlijke versie van dit systeem is gekomen en hoopt met het boek het systeem verder te verspreiden. Ook kunnen geïnteresseerden één van haar workshops hierin volgen. Blij dat ik erbij was en supertrots op 'mijn' heks."


21 september 2018

'Jouw werk is geniaal'

Monique Evers - PrintParadijs

"Ook deze week samen met mijn topper Debby Bolung een prachtig project verwezenlijkt. Mooi trots op deze vakvrouw die ik koester en van mij een big smile krijgt. Debby jouw werk is geniaal. X liefde vóór elkaar. Dank je wel mooi mens."


14 januari 2019

'Vakvrouw met Kracht'

Monique Evers - PrintParadijs

"Debby Bolung - vakvrouw met kracht. Dank je wel voor het vertrouwen en de win-win situatie."

 


september 2018

'Samen maken wij de wereld mooier'

Monique Evers - PrintParadijs

"Mijn collega Debby Boloung met haar nieuwe boek en flyer. Dank je wel. Samen maken wij de wereld mooier."