Contact bij voorkeur via WhatsApp 06 - 50 52 53 73. Dankjewel ♥

Workshop Godinnen Astrologie

"Ontdek verborgen archetypes in jezelf"

Astrologie werkt met de archetypes van Goden en Godinnen. Astrologie kan je als tool gebruiken om aanleg, karakter, levensomstandigheden en levenslessen te bepalen. Standaard gebruiken we 7 of 10 hemellichamen, waarvan slechts de Maan en Venus als vrouwelijke aspecten naar voren komen. In Godinnen astrologie krijgt juist de vrouwelijke natuur met haar vele gezichten de ruimte. We gebruiken de geboortehoroscoop om te bepalen welk rol elke Godin in onze horoscoop, en daarmee in ons leven heeft. In welke levensomstandigheden komen we welk archetype tegen en welke invloed heeft deze op ons Zijn. 

In 4 workshops van 3 uur kijken we naar de asteroïden:

  • Ceres/Demeter
  • Vesta/Hestia
  • Pallas-Athena/Minerva
  • Juno/Hera

Wie zijn zij, wat is hun aard en achtergrond. Welk verhaal hebben zij ons te vertellen. De ene Godin speelt een grotere rol dan de andere. We gebruiken onze geboortehoroscoop als schatkaart om de Godin met de vele gezichten in onszelf te ontdekken. Je hoeft niets van astrologie te weten, hoewel het handig kan zijn om de kwaliteiten van de twaalf dierenriemtekens te kennen. Het is leuk om ook zelf op onderzoek uit te gaan, maar niet persé noodzakelijk om de workshops te kunnen volgen. 

"Word bewust van je innerlijke Kracht"

Vervolg Godinnen workshop

Er zijn nog vele andere Godinnen die je kunt terugvinden in de geboortehoroscoop. De Godin in onszelf heeft immers vele gezichten.  Je kunt je opgeven voor vervolgworkshops met de Godinnen Lilith, Hekate, Psyche, Eris, Haumea, Sedna en vele anderen.

Voor actuele prijzen zie Prijslijst. Zie ook Benodigdheden.