Contact bij voorkeur via WhatsApp 06 - 50 52 53 73. Dankjewel ♥

Tendens Mei 2019


Na het harde werken in de maand april is het nu tijd voor wat meer ontspanning. 20 april gaat de astrologische Zon het teken Stier in. En hoewel het aarde teken Stier hard werkt, wil zij ook genieten van het goede wat moeder aarde te bieden heeft. De natuur groeit en bloeit nu weldadig en de zonnige kant van het leven krijgt nu echt de overhand.

De universele energie van mei 2019 geeft opgeteld 5+2+0+1+9= 17/8. De kaart de Ster met de achtpuntige Venus in de hoofdrol past hier mooi bij. De Ster geeft aan dat de hulpbronnen die we in ons leven hebben eindeloos kunnen zijn, mits we trouw te blijven aan ons ware zelf.

Venus heerst ook over het dierenriemteken Stier, waardoor Venus tot en met 21 mei een dubbele heerschappij heeft. Venus als heerser van Stier staat voor vruchtbaarheid. De akkers zijn omgeploegd en klaar om het zaad te ontvangen. In mei gaan de koeien weer van stal af en de vogels bouwen prachtige nesten. Ook wij mensen zijn over het algemeen veel meer uitgelaten wanneer het lenteweer zich van haar goede kant laat zien.

Lees verder over de interessante ontwikkeling rondom de zuidelijke maansknoop: