Contact bij voorkeur via WhatsApp 06 - 50 52 53 73. Dankjewel ♥

Paranormaal Alternatief

Paranormaal Alternatief is hét spirituele event van Nederland en voor iedereen die geïnteresseerd is in spiritualiteit, bewustwording en het ontastbare! Beleef een weekend vol spirituele workshops, lezingen, muziekconcerten en podiumdemonstraties.

Een weekend vol spiritualiteit!

Paranormaal Alternatief is al vanaf 1996 een begrip en heeft zich ontwikkeld tot grootste spirituele beurs van de Benelux. Deze beurs vindt 5x per jaar plaats waarvan elke editie in een ander thema. Ontmoet bekende online mediums of paragnosten van tv en bezoek vele gratis lezingen en workshops. Daarnaast is er aan het einde van de dag een interactief forum voor al je levensvragen!

Dé grootste spirituele beurs van Nederland.


April 2019

Expo & Eventcenter 'Broodfabriek' - Rijswijk

Zie hiernaast een indruk van mijn kraam/stand (klik op de foto voor een vergroting). Natuurlijk had ik m'n nieuwe Pentalogie boek meegenomen, net als diverse foldertjes over opleidingen en workshops.

Naast de consulten gaf ik ook een lezing/workshop over Pentalogie. Alle deelnemers waren superenthousiast en ik kreeg zelfs een hartverwarmend applaus aan het eind..!

Hartstikke fijn dat steeds meer mensen de kracht van Pentalogie leren kennen en gaan gebruiken voor de liefdevolle ondersteuning van hun levenspad. ♥

En ook heel bijzonder dat steeds meer jongeren zich al zo jong bewust worden van hun spirituele pad en hun missie op aarde. Voor hen heb ik een speciaal plekje in mijn hart en probeer hen zoveel mogelijk te helpen.