Stichting De Ster - Nieuwsbrief Oktober 2018

Gepubliceerd op 1 oktober 2018 om 00:00

Mijn naam is Debby Bolung. Ik ben onder andere werkzaam als astrologe, numerologe en tarotiste. Ik heb diverse managementfuncties in het bedrijfsleven bekleed, maar de laatste 11 jaar ben ik actief met mijn praktijk. Er is voor mij geen mooier werk dan mensen coachen en ondersteunen op hun levenspad, maar ook schrijven en lesgeven is een grote passie van me. Ik ben een spirituele duizendpoot; ik werk ook graag met bijvoorbeeld kabbala, edelstenen, heling, natuurreligie, geur en kleur.

Henk en Elly heb ik in 2011 leren kennen. Elk jaar sta ik op de open dag van Stichting de Ster met esoterische artikelen en zo ben ik in aanraking gekomen met pentalogie. Na een paar inspirerende consulten met Henk besloot ik me middels zelfstudie verder in de pentalogie te verdiepen. Bij elk astrologisch consult legde ik de pentalogische horoscoop ernaast om informatie te verzamelen. Uiteindelijk resulteerde dit in het schrijven van een basisboek pentalogie. Elly en Henk waren zo attent om naar mijn boekpresentatie te komen en daardoor schrijf ik nu dit stukje. Je zou kunnen zeggen dat een rimpeling in het water, een paar goede consulten met Henk, zorgden voor het ontstaan van dit boek en nu dit stukje in het kwartaalblad van Stichting de Ster. En daar ben ik dankbaar voor!

Astrologie is al sinds kinds af aan mijn grote spirituele liefde, maar de pentalogie blijkt even zoveel diepgang te hebben. Onderstaand summier de uitleg van de pentalogische horoscoop van Osho.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.